Полиса за зимско патничко осигурување од Кроациа осигурување

Полиса за зимско патничко осигурување од Кроациа осигурување

  Зимско патничко осигурување Незгодите се случуваат непланирано. Некојпат тие се предизвикани од надворешни влијанија, а некогаш од невнимание. Со  полисата за зимско патничко осигурување од големото портфолио на Кроација, ќе  бидете безгрижни при патување кон Вашата...
Промени во органите на управување и раководење во Кроација осигурување

Промени во органите на управување и раководење во Кроација осигурување

Кроација осигурување / ЖИВОТ АД преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување на Друштвото. “Во согласност со член 166-6 став 1 алинеја 4 од Законот за хартии од вредност, Ве информираме дека на Извршниот член на...
Меѓународен ден на осигурувањето: Дали го осигуравте највредното нешто што го имате?

Меѓународен ден на осигурувањето: Дали го осигуравте највредното нешто што го имате?

Дали Вашиот автомобил, стан или имот вреди повеќе од Вашиот живот и иднината на Вашето семејство?  Дали сте размислувале во колкава мера Вашето семејство е финансиски зависно од Вас?   Се повеќе Македонци се одлучуваат да обезбедат финансиски сигурна иднина за своето...
Основни предности од животно осигурување

Основни предности од животно осигурување

Безбедна иднина со полиса за животно осигурување!   Животното осигурување е наменето за луѓе кои размислуваат за својата иднина, затоа што полисата за животно осигурување, во исто време, обезбедува финансиска сигурност и стабилна, сигурна иднина! Обезбедување на...
Што добивате од договорот за животно осигурување?

Што добивате од договорот за животно осигурување?

Полисата за животно осигурување може да промени нечиј живот, така што е природно луѓето да си поставуваат многу прашања пред да донесат одлука. Подолу се наведени некои од најчестите прашања   Дали имам пари за осигурување на живот? Кога размислувате за осигурување,...