6 начини како да заштедите пари

6 начини како да заштедите пари

Иако понекогаш се чини невозможно, сепак има малку трикови и совети со кои ќе заштедите пари и ќе ви помогнат да го направите вашиот домашен буџет побогат за значителен износ на пари. Ова се најпрактичните совети. 1. Заштедите пари користејќи ги придобивките од новите...
Животно осигурување – дали е потребно?

Животно осигурување – дали е потребно?

Полисата за животно осигурување може да го промени вашиот живот, па така природно е да си поставувате многу прашања пред да донесете одлука. Осигурителните друштва, со желба да понудат голем број производи, на народот им нудат и потполно неразбирливи и непривлечни...
ОВИЕ ПРАЗНИЦИ ПОДАРЕТЕ НЕШТО ПОСЕБНО

ОВИЕ ПРАЗНИЦИ ПОДАРЕТЕ НЕШТО ПОСЕБНО

Убавината на празниците и овој период од годината се состои токму во подарувањето. Овие празници подарете нешто посебно и поинакво, нешто што има корист и значење, нешто инспиративно и неминливо. Подарете ПОЛИСА ЗА ДЕТСКО ШТЕДНО ОСИГУРУВАЊЕ. Полисата за детско штедно...
Одбележуваме светски ден на штедењето

Одбележуваме светски ден на штедењето

31 октомври е светскиот ден на штедењето кој се одбележува речиси деведесет години. Во далечната 1924 година на првиот меѓународен ден на штедилниците во Милано – Италија токму 31 октомври е прогласен за меѓународен ден на штедењето, кој ја потсетува светската...