Полиса за зимско патничко осигурување од Кроациа осигурување

Полиса за зимско патничко осигурување од Кроациа осигурување

  Зимско патничко осигурување Незгодите се случуваат непланирано. Некојпат тие се предизвикани од надворешни влијанија, а некогаш од невнимание. Со  полисата за зимско патничко осигурување од големото портфолио на Кроација, ќе  бидете безгрижни при патување кон Вашата...
Прва помош на плажа

Прва помош на плажа

Не дозволувајте вашиот летен одмор да биде уништен од морски еж или медуза. Кроација осигурување/неживот ви нуди мали летни совети како да се справите со најчестите проблеми на плажа и да имате одмор без грижи. Пред да влезете во вода Една од најчестите грешки кои...