Меѓународен ден на осигурувањето: Дали го осигуравте највредното нешто што го имате?

Меѓународен ден на осигурувањето: Дали го осигуравте највредното нешто што го имате?

Дали Вашиот автомобил, стан или имот вреди повеќе од Вашиот живот и иднината на Вашето семејство?  Дали сте размислувале во колкава мера Вашето семејство е финансиски зависно од Вас?   Се повеќе Македонци се одлучуваат да обезбедат финансиски сигурна иднина за своето...
Основни предности од животно осигурување

Основни предности од животно осигурување

Безбедна иднина со полиса за животно осигурување!   Животното осигурување е наменето за луѓе кои размислуваат за својата иднина, затоа што полисата за животно осигурување, во исто време, обезбедува финансиска сигурност и стабилна, сигурна иднина! Обезбедување на...
Што добивате од договорот за животно осигурување?

Што добивате од договорот за животно осигурување?

Полисата за животно осигурување може да промени нечиј живот, така што е природно луѓето да си поставуваат многу прашања пред да донесат одлука. Подолу се наведени некои од најчестите прашања   Дали имам пари за осигурување на живот? Кога размислувате за осигурување,...
6 начини како да заштедите пари

6 начини како да заштедите пари

Иако понекогаш се чини невозможно, сепак има малку трикови и совети со кои ќе заштедите пари и ќе ви помогнат да го направите вашиот домашен буџет побогат за значителен износ на пари. Ова се најпрактичните совети. 1. Заштедите пари користејќи ги придобивките од новите...
Животно осигурување – дали е потребно?

Животно осигурување – дали е потребно?

Полисата за животно осигурување може да го промени вашиот живот, па така природно е да си поставувате многу прашања пред да донесете одлука. Осигурителните друштва, со желба да понудат голем број производи, на народот им нудат и потполно неразбирливи и непривлечни...